Unieke service
Gratis verzending in België vanaf €75
Gratis parking
Veilig online betalen

Verzenden & retourneren

VERZENDING


BELGIË:

  • Ophalen in de winkel, gratis
  • Verzending met Bpost naar een Bpost-kantoor of postpunt, €3,95
  • Levering "aan huis" via Bpost, €5,95

Aankoop > €75,00, gratis verzending 

Levering binnen 3 à 5 werkdagen

INTERNATIONAL DELIVERY (EU):

Bpost insured delivery €14,95

Delivery time 5 to 10 workdaysINTERNATIONAL DELIVERY (NON-EU):

Contact us [email protected], we 'd love to help you! 

 

RETOURNEREN

Niet tevreden met je bestelling? Jammer, dat kan gebeuren...wij helpen je om je goederen correct terug te zenden:

- Stuur ons zo snel mogelijk een mail, [email protected], met aanvraag tot retourneren (de reden waarom je de goederen wenst terug te zenden).

- Wanneer je aanvraag werd goedgekeurd stuur je de goederen terug naar onderstaand adres: Pico Bello Ruitersport, Eernegemweg 118 B8490 Snellegem, België.

- Retourneer de producten in de staat waarin ze aan u werden geleverd, onbeschadigd, ongedragen, in de originele verpakking, voorzien van alle etiketten en tags. Wanneer niet aan deze voorwaarden is voldaan behouden wij ons het recht om de retour te weigeren en af te zien van terugbetaling. 

- De retourkosten zijn voor eigen rekening en de retourzending valt onder uw verantwoordelijkheid tot de ontvangst door ons.

- Een retourzending dient afgehandeld te zijn binnen de 14 dagen na ontvangst van de producten door de klant. Zodra de 14 dagen (gerekend vanaf de levering van de goederen aan de klant) voorbij zijn en wij de goederen nog niet terug mochten ontvangen, zullen klachten en retours niet meer ontvankelijk zijn. 

- Zodra we de retourzending goed ontvangen hebben en aan alle bovenstaande voorwaarden werd voldaan, gaan wij over tot terugbetaling van het aankoopbedrag, dit binnen de 7 werkdagen.

- Je kan de goederen ook aanbieden ter plaatse bij Pico Bello Ruitersport (Eernegemweg 118 B8490 Snellegem, België), ter plaatse wordt dan beslist of je retour aanvaard wordt. Bij goedkeuring zal er een tegoedbon worden opgemaakt ter waarde van het aankoopbedrag of wordt de terugbetalingsprocedure in gang gezet (terugbetaling op uw bankrekening binnen 7 dagen), onder geen beding wordt er cash geld teruggegeven.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Unieke service
Gratis verzending in België vanaf €75
Gratis parking
Veilig online betalen